Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Bjarnes laserterapi.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at bestille en tid hos os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre bookingen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi opbevarer disse oplysninger: navn, mail, telefonnummer og behandlingstype.

Bjarnes laserterapi indsamler og opbevarer dine persondata, når du foretager dig følgende: 

Booker en tid via hjemmesiden eller ringer/skriver og bestiller en tid.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.bjarnes-laserterapi.dk er Bjarnes laserterapi v/ Bjarne Asbahr, Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø, Bornholm. Tlf. 30 22 45 90. CVR 40096027. Mobilepay 580281. Jyske Bank 6493-2030980, CVR nr. 40096027.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, mail og årsag til behandling indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Dit mobilnummer indhenter vi for at kunne sende dig en påmindelse om din boooking, dit mobilnummer er samtidig dit kundenummer.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Juriton, https://www.e-hjemmeside.dk/, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Juritons datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
•    At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
•    At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: bjarnes.laserterapi@gmail.com.

Få det bedre - hurtigere