Anbefalinger fra kunder

SMERTER I FODEN/HÆLEN
Elsebeth Jensen,  Facebook 28. oktober 2022: 
Kan stærkt anbefales…gik rundt med ondt i foden/hælen i flere måneder. Efter 4 behandlinger kan jeg næsten gå helt normalt. Så dejligt πŸ˜€πŸ‘

MENSTRUATIONSSMERTER
Frida Sevel, Facebook 3. marts 2023:
Kan virkelig anbefale denne behandling, hvis man døjer med slemme menstruationssmerter. Det virkede allerede på mig efter kun få behandlinger. Tak til Bjarne for at hjælpe mig af med alt det smertestillende medicinπŸ™

SKULDERSMERTER
Torben Mogensen,  Facebook 28. september 2022: 
Kan varmt anbefales πŸ˜‰
Har næsten ingen smerter i skulderen længere, tak Bjarne πŸ™‚πŸ™‚

FORSTUVET FOD
Philip Fausing, Facebook 23. november 2021:
Jeg fik i lørdags en kraftig forstuvning af min ankel efter et fald. jeg skrev til Bjarne om han havde mulighed for at give mig noget laser på min ankel. søndag eftermiddag havde jeg fået første gang og mandag fik jeg to gange. I dag Tirsdag er jeg på benene igen og kan faktisk gå uden krykker igen. kan på det varmeste anbefale Bjarne og hans laser.

MENSTRUATIONSSMERTER
Ida Dahlbæk Sjøberg, Facebook 16. november 2023:
Jeg hedder Ida Dahlbæk Sjøberg, 35 år. Jeg har været så heldig at få laserterapi nede hos Bjarne i Nexø. I nogle år har jeg døjet med meget kraftige menstruationssmerter! Bjarne ville prøve om han kunne hjælpe mig. Jeg gik i gang med en forebyggende behandling på 6 gange laserterapi. Hver anden dag kom jeg ned og fik en behandling på ca. 20 minutter. Dette har været et forsøg hvor vi sammen skulle se om laserterapi kunne fjerne mine menstruationssmerter fuldstændig. Da jeg er et utrolig ærligt menneske, der siger hvad jeg tænker og føler, hvilket man ikke altid slipper godt fra i alle situationer, mener jeg at være en rigtig god prøvekanin! SÅ….

Før min behandling 
Meget tung i kroppen ubehagelige kraftige svedeture og store smerter i det jeg skulle finde ro ved sengetid! gispen efter vejret, selvom jeg  prøvede at trække været normalt, ind gennem næsen og ud gennem munden. I min arbejdsdag spurgte alle tit om jeg er træt, fordi jeg nærmest var askegrå i min hud. Alle følelser kan ses på min hudfarve, er jeg bleg er det fordi jeg har ondt. Havde tit en følelse af, at jeg var ved at besvime. 

Efter min behandling
1. menstruationsperiode: Kunne mærke på min krop cirka 4 timer før at det kom! En følelse af at noget gav efter inde i kroppen. Da selve menstruationen så kom, var det ikke denne her tydelige vandhanefornemmelse, vil dog ikke udelukke fornemmelsen af lidt store dryp. Havde farve i mine kinder under hele perioden. Ingen gisp eller støn om natten, den følelse af jeg skulle besvime var der heller ikke. Men en smule ømme ben. Jeg vi sige som noget stort, at det har fjernet 80% af mine smerter.  

2. menstruations periode: Det må virkelig have løsnet noget inde i mig. Selve blødningen har været meget kraftig denne gang. Jeg har stor set ingen smerter haft. Den kraftige blødning har min gynækolog sagt, at det kan vi også få løst ved brug af Tracafour 500 mg. Min bonusdatter har også givet mig et godt råd, det skulle være Ipren, men det har jeg ikke forsøgt endnu. I første omgang vil jeg sige at mine smerter er forsvundet med 90% denne gang.

Hvis det kan være nogen hjælp, vil jeg virkelig anbefale Bjarne’s laserbehandling til andre kvinder. Hvis nogen har brug for en mere uddybende forklaring, er I velkomne til at kontakte mig. Jeg mener ingen skal gå og have ondt, hvis nogen kan løse dette problem, som jeg går ud fra at rigtig mange går og bøvler med. Så jeg syntes klart at i bør kontakte Bjarne og give det et skud.

Bestil tid her, første behandling er gratis for nye kunder.

Vi har haft en masse tilfredse kunder hos Frederikssund laserterapi. Erfaringen har vi naturligvis taget med fra Frederikssund til Bornholm:

Forstuvede fingre

Rick fra Halsnæs KARATE-DO fik en kraftig forstuvning på to af sine fingre på sin ene hånd.
Han var på skadestuen for at få checket om noget var brækket, men fik at det var en kraftig forstuvning og han skulle regne med at der vil gå ca. 4-6 uger før han kunne dyrke karate på fuld styrke igen. Rick fik 2 behandlinger med laserterapi hver dag i ca. en uge. Efter en uges behandling trænede han på fuld styrke igen. Der er ca. 7 dage mellem før og efter billederne. 15/10-2020

Forstuvet fod - Carla Schulz som spiller fodbold på Brøndbys U18 hold:

Jeg forstuvede foden på yder og indersiden til en fodboldtræning. Allerede efter 2 effektive behandlinger kunne jeg mærke en mærkbar bedring så jeg kunne begynde min genoptræning πŸ˜€. Efter et forløb på 6 effektive laser behandlinger er jeg nu næsten 100 % klar ⚽️πŸ’ͺ😊. Frederikssund laserterapi ved Bjarne Asbahr er kompetent, empatisk og indsigtsfuld i helheden. Kan på det varmeste anbefales. Med venlig hilsen Carla Schulz

Slidgigt i hænderne

Pernille: Jeg har fået slidgigt i hænderne. Jeg gik længe og havde svært ved gøre forskellige ting, såsom at skrælle kartofler, vride en karklud, hækle og andet. Jeg fik en gratis behandling inden ferien, men bestilte en tid til efter ferie. Jeg gik tre uger og havde det helt fantastisk. Jeg skrællede kartofler og vred karklude helt uden problemer. Jeg prøvede endda at hækle lidt og det gik fint - tror dog jeg skal holde lidt igen med at hækle. I slutningen af de tre uger kunne jeg godt mærke at jeg trængte til at få en ny omgang laser. Jeg kan varmt anbefale Frederikssund laserterapi. (Fra Frederikssund laserterapis Facebook side den 10/8-2020).

Forstuvet fod - lige inden skiferien

Brita: Falder på en trappe og kommer til skade med foden.
Skal afsted på ski 7 dage senere....
Kommer til frederikssund laserterapi efter anbefaling fra veninde og får 5 behandlinger 5 dage i træk.
Allerede efter første behandling falder hævelsen næsten helt...
Og 7. dagen er jeg klar til ski i en uge, helt uden problemer og uden smerter.
Tak Bjarne⭐️⭐️ Fra Frederikssund laserterapis Facebook-side 21. februar 2020.

Forstuvet fod lige inden halv ironman

Jeg faldt og forstuvede foden 2 uger inden jeg skulle til IRONMAN Helsingør.
Jeg kom i kontakt med Bjarne og vi startede behandlingen med laser 2 dage efter jeg forstuvede foden. Jeg kunne mærke stor en forskel på foden hver gang jeg havde været der og kun 4 dage efter første behandling kunne jeg begynde at cykle og løbe små ture igen. Efter 14 dage (ikke med behandlinger hver dag) gennemførte jeg IRONMAN Helsingør i tiden 6 timer og 11 minutter! Dette er jeg næsten sikker på ikke været muligt uden behandlingen med laser!
Bjarne får min varmeste anbefaling - tak for hjælpen πŸ‘πŸ»
Nicklas Vinther. 24. juni 2019

Fibersprængning

Frederikssund Laserterapi redder titelforsvar. Som aktiv løber og cheftræner i Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris, ved jeg, at løberens største fjende er løbeskader. Sidste år havde jeg en skadefri periode på 9 måneder. Det førte bl.a. til et dansk mesterskab på 400 m for +60 årige i tiden 71.91 sek. Men i år gik den ikke: To fibersprængninger primo juni 2019 satte en brat stopper for al træning, og alt håb om forsvar af guldet syntes slukket, da fibersprængninger normalt kræver op til flere ugers pause.
Et behandlingsforløb hos Bjarne i Frederikssund Laserterapi ændrede dette ”normalt” fuldstændigt.
Allerede efter få behandlinger og blot 5 dages total løbepause, kunne løbetræningen gradvist genoptages – uden gener. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det tilfældet:
Mine træningstider på alle intervalløb ligger pt. 4 % under tiderne fra 2018, hvilket understreger, at jeg nu er helt skadefri. ”Hemmeligheden” ligger i Bjarnes laserbehandling OG en grundig briefing med løberen om muligheder og begrænsninger i den gradvise genopbygning til normalt - eller øget - niveau efter skaden.
Ole Munch
Cheftræner Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris
Dansk mester på 400 m for +60.

 

Frossen skulder

Heidi M.s anmeldelse på Frederikssund laserterapis Facebook-side: 
Min frosne skulder er næsten tøet op. Da jeg kom til Bjarne kunne jeg hverken løfte den eller sove på den. Har fået 13 gange og selvom den endnu ikke er helt perfekt, kan jeg både løfte den højere og sove på den. Jeg har stort set aldrig smerter i den mere.

Flere tilbagemeldinger fra Frederikssund laserterapis Facebook-side:

Lone V.: Det er noget af det bedste jeg har brugt penge på ... Det har virkelig hjulpet mig af med smerterne... kan varmt anbefales..
Lise S.: Jeg kunne ikke gå på grund af en smertefuld hælspore. Efter 9 behandlinger hos Bjarne er den væk og jeg kan igen gå ture - i dag 11 km 😊